2011. június 30., csütörtök

Olcsó szállás Szombathelyen, 1 Ft-ról, NMÁ - Jelenlegi ára: 1 Ft


ARÉNA SAVARIA VENDÉGSZOBÁK
Kitűnő, olcsó szállás szombathelyi városnézéshez, kirándulásokhoz
Utalvány 2-3 fő részére, 2 éjszakára
Érvényes: 2011. december 29-ig
Fizetés: átutalással
Az utalvány az idegenforgalmi adót (360 Ft / fő / éj) nem tartalmazza
8 db két-, háromágyas szoba zuhanyzós fürdőszoba két-két szobánként közös társalgó konyhával, valamint terasz áll rendelkezésre. A parkolás ingyenes
A vendégszobák az Aréna Savaria Sportcsarnokhoz kapcsolódó épületszárnyban találhatók, nem pótágyazhatók (maximum 3 fő egy szobában).
A kulcsok átvétele a Park Hotel Pelikán recepcióján történik.
Hosszabbítás: további éjszakák az aukción kialakult napi áron 
Szombathelyi programajánlat:
TÓFÜRDŐ
A megújult Tófürdő 5, 4 hektáros területén 5, temperálható vizű medencével várja a vendégeket. Feszített víztükrű úszómedence, tanmedence, csúszdamedence, kalandmedence és háromrészes gyermekmedence áll a felüdülni vágyók rendelkezésére. A Tófürdő májustól szeptemberig fogadja a fürdőzőket.
 
KALANDVÁROS
Az egy hektáros terület központjában magasodó favár, kilenc tornyával, csúszdáival és kötéllétráival, az önfeledt játék kimeríthetetlen variációit kínálja. A legmagasabb torony hét méteres, és úgy tűnik, a meghódítása komoly kihívás lesz az ostromló gyerekseregnek. A komplexum huszonhét méter hosszú falain inkább már a nagyobb srácok élvezhetik a játékot. A kisebb gyerekek játékai, vizes játszóhelyek és dombcsúszdák, a vár környékén elszórtan találhatók. A hintaparkban a mozgássérülteknek is alakítottak ki játéklehetőségeket.
 
CSÓNAKÁZÓ TÓ
A szombathelyi Csónakázó tavat 1961 nyarán kezdték el kialakítani az egykori agyagbányászat miatt az Arany-patak táplálásával, és a helyiek már 1965-től igénybe is vehették mind a Horgásztavat és a Csónakázó tavat. A Csónakázó-tavon márciustól - októberig kellemes időtöltést, sportolást biztosít a csónakázás és a vizibiciklizés. Látványos és üde színfoltja a tó közepén egy gyalogos- híddal megközelíthető sziget, gazdag növényvilággal.
VASI MÚZEUMFALU
A Múzeumfalu Vas megye falusi lakosságának két évszázados építészeti kultúrájáról, életmódjáról nyújt képet. A különböző vasi tájegységekről származó kisnemesi, jómódú- és szegényparaszti porták mellett a terület horvát, német, szlovén nemzetiségű falvainak lakóházait, gazdasági épületeit is megtekinthetik a látogatók, például: a kisalföldi kisnemesi lakóházat Nemesládonyból, a horvát házat Szentpéterfáról és a füstöskonyhás, fakéményes német portát Pornóapátiból (1792).
BARANGOLÁS A KÖRNYÉKEN
Szent Mihály-templom (Csempeszkopács): A csempeszkopácsi Szent Mihály-templom a XIII. századi falusi építészet kiemelkedő remeke. Az első építési periódusban csak a templomtest épült meg, a torony későbbi. Weöres Sándor-emlékház (Csönge): Weöres Sándor, híres magyar költő úrilaka és szülőháza. A kúriát Budakeszi Weöres Sándor földbirtokos 1878-ban építtette. Vasfüggöny Múzeum (Felsőcsatár): A Vasfüggöny Múzeum 1948-1989 közötti időszakra terjedően mutatja be az egykori vasfüggöny kicsinyített másolatát, az eredeti építményekből származó drótokkal, oszlopokkal és az egykori határsávból származó relikviákkal. Jáki templom és a Szent Jakab-kápolna (Ják): A község Európa-hírű műemléke a XIII. században a település központjában lévő dombra épült későromán stílusú Szent György-templom. A Szent Jakab-kápolna a román korban, 1260 körül épült, s mai alakját a XVIII. századi felújítás után nyerte el. Jeli arborétum (Kám): A Kám mellett található Jeli Arborétum a rhododendronok virágzásakor, májusban és júniusban a legpompásabb.



Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-07-02 21:23
. Olcsó szállás Szombathelyen, 1 Ft-ról, NMÁ - Jelenlegi ára: 1 Ft