2012. március 3., szombat

Satibo potencianövelő kapszula (8db/doboz) - Jelenlegi ára: 3 500 Ft

SATIBO (Latin jelentése szerint „ megfelelni” )
Nőknek, férfiaknak egyaránt kiválóan hatásos !
A SATIBO kapszula 6 féle kínai gyógynövényt tartalmaz, melynek igazi értékét a hatóanyagok kombinált, fokozott, együttes hatása jelenti. A SATIBO-t már régóta alkalmazzák Japánban, Kínában, Közép-keleten, de rohamosan terjed Amerika és Európa szerte is. A SATIBO a fizikai és szellemi teljesítés fokozására, az erőnlét javítására szolgáló, kizárólag gyógynövényeket tartalmazó készítmény.
Mind a nők, mind a férfiak esetében növeli a szexuális aktivitást, nagyobb és hosszantartóbb szexuális teljesítményt érhetünk el a SATIBO segítségével. Segít legyőzni az impotenciát, nemi vágyai fokozódnak, intim együttlétei gazdagodnak.
A kapszulában lévő gyógynövényeknek természetes antioxidáns, anti-allergiás hatása is ismert. Káros mellékhatásoktól sem kell tartani, mert a kapszula a gyógyhatású anyagokat megfelelő mennyiségben és kombinációban tartalmazza.
A SATIBO kapszula bevétele a tervezett szexuális együttlét előtt kb. 30-60 perccel ajánlott. Hatása egyéntől függően akár 12-24 órán keresztül is fennmarad. A SATIBO kapszulát bárki szedheti, aki szeretné vitalitását fokozni, vagy csak visszaszerezni ifjúkori férfiasságát, nagyobb teljesítményt nyújtani intim perceiben.
Összetétel:
Lycium barbarum ( Wolfberry fruit ) 75 mg
Glycyrrhiza glabra ( Liqourice root & rhizome ) 45 mg
Coix lachryma ( Jobs tears seeds ) 45 mg
Euryale ferox ( Euryale seeds ) 30 mg
Linium brownii ( Lily bulb ) 30mg
Dioscorea spinosita ( Chinese Yam Rhizome ) 75 mg
Adagolás:
 
1. Normál: Szexuális életével gyakran elégedetlen, rövid erekciós idő: ajánlott 1 db kapszula. Eredmény: 2-4 szeresére nő az erekciós idő, teljesen elégedett lesz szexuális teljesítményével.
 2. Enyhe impotencia: Van ugyan erekció, de gyenge és nem kielégítő ideig tartó, korai magömlés. Fogyasszon együttlétei előtt 1 db kapszulát. Eredmény: Gyors és hosszan tartó erekció, látványosan meghosszabbodó aktusidő.
3. Közepes impotencia: Nehezen és ritkán elérhető erekció. Korai magömlés. Fogyasszon 1 - 2 db kapszulát. Eredmény: Gyors és hosszan tartó erekció, elnyújtott aktusidő.
4. Erős impotencia: Alig, vagy egyáltalán nincs erekció, minimális szexuális vágy. 2 db kapszula fogyasztása ajánlott. Eredmény: A szexuális vágy fokozatosan visszatér és erősödik. Az erekciós idő fokozatosan hosszabbodik, heteken belül kielégítő szexuális élet
Tulajdonságok és hatás:
A SATIBO egy hatalmas energiaforrás, ami magában foglalja az ősi kínai hagyományokon alapuló receptek legjavát. A gyártó a gyors és hatékony eredmények elérése érdekében a ma ismert legmodernebb technológiát használva a természetből ismert kínai gyógynövények legjavát válogatta bele e SATIBO  kapszulába. A SATIBO szabályozza az emberi test immunrendszerének működését, így töltve fel a testet erővel, vitalitással és fiatalos szexuális aktivitással.    Ez egy fűszerekből, ásványi anyagokból és aminosavból álló táplálékkiegészítő készítmény. A táplálékkiegészítő nem alkalmazható a változatos és kiegyensúlyozott táplálkozás és az egészséges életmód helyett. A táplálék-kiegészítő szerek nem minősülnek gyógyszernek, nem pótolnak étkezést, előírt kezelést, hanem arra szolgálnak, hogy a helytelen és hiányos táplálkozást kiegészítsék. Betegség esetén kérje kezelőorvosa, természetgyógyásza tanácsát és tartsa be utasításait, a vásárlást megelőzően forduljon kezelőorvosához.
Használata javasolt fizikai és mentális fáradtság esetén. Fogyasszon alkalmanként naponta 1-2 kapszulát bő vízzel, étkezéstől függetlenül, mintegy 30 perccel a tervezett szexuális aktus előtt. A napi előírt adagot (24 óránként maximum 2db kapszula) ne lépje túl. A doboz 8db SATIBO kapszulát tartalmaz.
Használata nem javasolt terhesség és szoptatás ideje alatt, gyermekeknek, súlyos szívbetegség és szívelégtelenség, valamint magas vérnyomás és epilepsziás, - és pánikrohamokra való hajlam, ill. rossz közérzet esetén.
Figyelmeztetés: Folyamatos gyógyszeres kezelés, vagy krónikus betegség esetén a használat előtt konzultáljon orvosával!  Ez egy fűszerekből, ásványi anyagokból és aminosavakból álló táplálékkiegészítő készítmény. A táplálékkiegészítő nem alkalmazható a változatos és kiegyensúlyozott táplálkozás és az egészséges életmód helyett. A táplálék-kiegészítő szerek nem minősülnek gyógyszernek, nem pótolnak étkezést, előírt kezelést, hanem arra szolgálnak, hogy a helytelen és hiányos táplálkozást kiegészítsék. Betegség esetén kérje kezelőorvosa, természetgyógyásza tanácsát és tartsa be utasításait.
Mellékhatás: Jelenleg nem ismert olyan adat, amely mellékhatásra utalna. Ha az alkalmazás során nem kívánt hatást tapasztal, ami nem múlik el, kérjük tájékoztassa kezelőorvosát!
Tárolás: hűvös, száraz helyen, gyermektől távol tartandó!
Gyártási szám, szavatossági idő: lásd a csomagoláson.
Származási ország: Kína
A termék OÉTI. száma:   4669. 2009
 Próbálja ki Ön is a már sokak által sikerrel használt, jól bevált formulát!  
 Már az első alkalommal meglátja, hogy a kívánt eredmény nem marad el!  
  TIPP:  
  Érdemes a potencianövelésről és a SATIBO-ról kicsit bővebben olvasgatni 
  az interneten, itt sajnos kevés a helyem, hogy mindent leírjak a témáról.  
  TERMÉKEINKET TARTALOMRA SEMMIBEN NEM UTALÓ, ÁTLÁTSZATLAN CSOMAGBAN KÜLDJÜK!  



Jelenlegi ára: 3 500 Ft

Az aukció vége: 2012-03-21 07:43
. Satibo potencianövelő kapszula (8db/doboz) - Jelenlegi ára: 3 500 Ft