2011. október 27., csütörtök

Rain Nutrition Rák Elleni Funkcionális Élelmiszer - Jelenlegi ára: 700 Ft


A RAIN SOUL NEM CSAK EGY "MÁGIKUS ÖSSZETEVŐT" TARTALMAZ. A RAIN SOUL EGY VARÁZSITAL!
Manapság a szintetikus ételek és a rendszertelen étkezés számos probléma forrása. Az egészségünkre a legnagyobb fenyegetést a szabad gyökök okozta károsodások, a gyulladások, és étrendünkben fellépő esszenciális zsírsavak teljes hiánya jelenti.
Egy egyszerű megoldás ezek megelőzésére, ha naponta elfogyasztunk egy RAIN SOUL antioxidáns italt. A SOUL nagymértékben javítja az általános egészségi állapotunkat, felüdülést jelent a testnek és léleknek egyaránt.
A RAIN NUTRITION LEGFONTOSABB TERMÉKE, mely a szabadgyök elleni antioxidánsokban és esszenciális zsírsavakban gazdag. Ennek a rendkívüli, szabadalmaztatott antioxidáns italnak az összetevői a fekete málna mag-liszt, a fekete kömény mag-liszt, a Chardonnay szőlő mag-liszt, és a D-ribóz szabadalmaztatott keveréke. Ezek megtöltik sejtjeinket energiával, kiváló gyulladás csökkentő hatásúak, így segítve az immunrendszerünk egészséges működését. Ezek a nagy erejű antioxidánsok, és a rákellenes hatású "Resveratrol" mind megtalálható a Chardonnay szőlőben, melyek szintén segítik a szív, az izmok, az agy és a vese működését. A resveratrol az egyik legfontosabb anti-aging kiegészítő amit valaha is felfedeztek, lassítja az öregedést és javítja a sejtek regeneráló képességét.
Magvak és virágok
Tudtad, hogy a MAGVAK a virágok és gyümölcsök tömegének csak nagyon kis százalékát teszik ki, mégis ezek az apróságok felbecsülhetetlen értéket jelentenek szervezetünk számára? A Rain Nutrition termékeinek alapjait a magvak alkotják. Sokat hallottunk már a gyümölcsök és fűszernövények csodálatos antioxidáns erejéről, de ritkán hallunk arról, hogy ezen energiák forrása a termésben található magvakból ered.


Jelenlegi ára: 700 Ft

Az aukció vége: 2011-11-02 09:44
. Rain Nutrition Rák Elleni Funkcionális Élelmiszer - Jelenlegi ára: 700 Ft