2011. október 30., vasárnap

SBS Forza Balance hologramos karkötő csomag 5 NAP! - Jelenlegi ára: 13 800 Ft

AKCIÓ!!! CSAK 5 NAPIG!!!
Az aukció tárgya a képeken látható 2 db-ból álló hologramos karkötő csomag!
Ön választja ki a megfelelő méreteket és színeket, és a szállításért sem kell fizetnie!
Az AJÁNLOTT postát én állom!
Az SBS Forza Balance hologramos karkötő működési elve a biorezonancia összefüggésein alapszik. 1957-ben W. Q. Schuman felfedezett egy frekvencia spektrumot, amely a Föld és a ionoszféra közti térben található rezgés. Ez a rezgésszám a későbbiekben - felfedezője után - Schuman rezonancia(SR) néven vált ismertté. A mérések feltételezték, hogy egy 7, 8 Hz értékű stabil frekvenciáról van szó.
Az ember akárcsak a föld összes többi élő szervezete összeköttetésben áll a bolygó alaprezgésével, amely nagymértékben befolyásolja a szervezet teljes összhangját, az egészséges alvást, lelki nyugalmat és a fizikai teljesítményt is.
Az utóbbi évek tudományos mérései kimutatták, hogy ez az SR frekvencia emelkedni kezdett.
A 7, 8 Hz alapfrekvencia megegyezik az úgynevezett Alfa frekvenciával, amelybe alváskor, vagy meditációk alatt süllyedünk. Az Alfa frekvencia ugyancsak fontos szerepet játszik szervezetünk öngyógyító és regenerálódó folyamataiban.
Tudományos módszerek alapján alátámasztott tény, az emelkedőben lévő Schuman rezonancia negatívan befolyásolja szervezetünk működését, ezáltal életünk minőségét.
Az SBS Forza Balance karpánt a szervezet viszont reakcióból adódó rezgésszám eltolódások stabilizálásában képes hatékonyan segíteni. Az SBS Forza Balance karpánt nagy teherbírású antiallergén orvosi szilikonból készült anyagába két speciális rezgésinformáció hordozó hologram került beágyazásra. Az SBS karpánt a bőrön keresztül az ember elektromágneses mezejével érintkezve kijavítja a megváltozott rezgésszámot a kívánt 7, 8 Hz-re.
A hatás szinte azonnal megmutatkozik. Különböző tesztekkel és biorezonanciás vizsgálattal kimutatható. Amint felhelyezzük az SBS karpántot, növekszik a stabilitásunk, hajlékonyságunk, javul testünk rugalmassága, teljesítő képességünk. A megfelelő SR rengésszám elérése jobb koncentrációkészséget biztosít számunkra, testünk gyorsabban regenerálódik, és gyógyul.
SBS Forza Balance karpánt viselésének eredményességét mutatja, hogy világszerte számos élsportoló és hiresség - Michael Schumacher, Tiger Woods, Ronaldinho, Robert de Niro, etc. - is folyamatosan használja és nevével fémjelzi. Az SBS Forza Balance az idősebb korosztály számára is ajánlott eszköz. Viselésével lényegesen stabilabbnak érzik a mozgást, így nagyfokú biztonságérzetet szereznek a sétánál vagy egyéb mozgásnál.
A legjobb módja annak, hogy megbizonyosodjon az SBS Forza Balance karpánt hatékonyságáról, ha saját maga is leteszteli.
Mit jelent Önnek az SBS Forza Balance karpánt viselése?
–        Magasabb állóképesség
–         Nagyobb rugalmasság
–         Nyugodtabb alvás
–         Hajlékonyság
–         Hatékonyabb testmozgás
–         Nagyobb biztonság séta, futás vagy egyéb sporttevékenység közben
–         Jobb koncentráció, gyorsabb regenerálódás
A karkötő szélessége:
8mm(20 mm a hologram körül)
Vastagsága: 3mm
Méretek: méretmegadásnál a pontos csuklóátmérő +1cm a helyes méret! ( így kényelmes és kicsit forgatható)
XS: 15 cm
S: 17 cm
M: 19 cm
L: 21 cm
XL: 22 cm
Színválaszték a képeken látható!



Jelenlegi ára: 13 800 Ft

Az aukció vége: 2011-10-20 15:18
. SBS Forza Balance hologramos karkötő csomag 5 NAP! - Jelenlegi ára: 13 800 Ft