2011. október 29., szombat

Zselés arcmaszk - Jelenlegi ára: 2 000 Ft


Kettős Gyógymód
A Hideg gyógymód a fáradt arc enyhitésére,  valamint a puffadtság  csökkentésére hatásos. Relaxáló, fiatalító hatása van a fáradt arcra. Ugyanakkor segít a duzzadt arc enyhítésében, friss, feszes arcot eredményez.
Hideg Terápiához: a zselés arcmaszkot 1-3 órára hűtőbe helyezzük.
A Meleg gyógymód hatásos az izomfájdalmak  enyhítésében, valamint az arcüreg-gyulladás csökkentésében. Serkenti a vérkeringést, nyugtatja az arcot.
Meleg Terápiához: a zselés arcmaszkot kb. 3 percre forrásban lévő vízbe helyezzük. A vízből kivéve a meleg maszk használatra kész, A forrásban lévő víz nagy körültekintést igényel .
Alternatív lehetőség mikróhullámú sütőben:  egy mikróbarát edénybe helyezzük a maszkot, annyi vizet töltünk rá, amíg ellepi. Az edényt a mikróba helyezzük. 20 mp-s intervallumokban magas hőfokon melegítjük a kívánt hőhatás eléréséig.
Figyelem: Mindamellett hogy a zselé nem mérgező anyag, nem fogyasztható. Kerülendő minden érintkezést a géllel. Ez a termék nem használható bőrproblémák esetén, nyílt seb vagy betegség esetén, amelyek orvosi kezelést igényelnek. Ilyen esetekben kérdezze meg kezelőorvosát. A termék külső használatra való. Nem használható a termék ha sérült (lyukas), vagy sérülésre utaló gyanú merül fel.. A sérült termék eldobandó
Csak új és garanciális termékeket árusítunk!
Csere és beszámítás nem lehetséges!



Jelenlegi ára: 2 000 Ft

Az aukció vége: 2011-11-05 14:29
. Zselés arcmaszk - Jelenlegi ára: 2 000 Ft